Onze diensten

Strategie & analyse

De strategiefase omvat het analyseren van de markt, concurrentie, doelgroep en de huidige situatie, het opstellen van heldere doelstellingen, het ontwerpen van een plan van aanpak om de doelstellingen te bereiken en het opzetten van monitoring en evaluatie om de voortgang en effectiviteit van de strategie te meten.

Design

Het ontwerpen van de visuele aspecten zoals lay-out, kleuren, typografie en beeld­materiaal. We houden rekening met de ge­vraagde functionaliteiten, de doelgroep, de merkidentiteit en de doelstellingen van het project. Het eindresultaat is een ont­werp dat de gebruikers­ervaring optimali­seert en de doelstellingen van de klant ondersteunt.

Web­ontwikkeling

Het bouwen en implementeren van de technische aspecten van een website, zoals de achterkant van de website en de interactie tussen gebruiker en website. Hierin wordt rekening gehouden met de gevraagde functionaliteiten, de technische eisen en de compatibiliteit met verschillende browsers en apparaten.

Search Engine Optimization

Het verbeteren van de zichtbaarheid van een website in zoekmachines, zoals Google. Dit wordt gedaan door het opti­ma­li­seren van de inhoud en techniek van de website, het verkrijgen van backlinks van andere websites en het analyseren van zoekwoorden om de website te laten ranken voor de juiste zoektermen.

Search Engine Advertising

Het plaatsen van betaalde advertenties in zoekmachines, zoals Google Ads. Dit doen we door het opzetten en behe­ren van campagnes die gericht zijn op spe­ci­fieke zoektermen en doelgroepen. Hier­door kan de klant gericht reclame ma­ken voor hun producten of diensten en zorgen voor een grotere zichtbaarheid in zoekresultaten.

Social Media Management

Het beheren van een bedrijfsprofiel op social media kanalen. Het creëren van relevante en aansprekende inhoud, het onderhouden van een actieve aanwezig­heid op de sociale media, het bewaken van de online reputatie van de klant en het analyseren van metrics om de prestaties van de kanalen te meten.

Social Media Advertising

Het plaatsen van betaalde advertenties op social media platforms zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter etc. Dit doen we door het opzetten en beheren van campagnes gericht op specifieke doelgroepen en doelstellingen, zoals het genereren van verkeer naar de website of het verhogen van conversies.

E-mail­marketing

E-mailmarketing omvat het opzetten opzetten en uitvoeren van e-mail campagnes. Dit omvat het opbouwen en beheren van een e-maillijst, het ontwerpen van aantrekkelijke e-mails met relevante inhoud, het verzenden van gerichte e-mails en het analyseren van de prestaties van de campagnes.

Marketing Automation

Marketingtaken en -campagnes automa­tiseren. Hierdoor kan de klant efficiënter werken, tijd en middelen besparen en ge­richtere marketing uitvoeren. Bv. het opvol­gen van leads automatiseren, e-mails op specifieke momenten versturen ... Doel? De klantrelatie versterken door persona­lisatie en effectievere communicatie.

Analytics

Het verzamelen, analyseren en interprete­ren van data zoals website bezoekers, social media interacties en marketing­campagnes. De klant krijgt inzicht in zijn online prestaties, zoals welke delen van de website het meest bezocht worden, hoe gebruikers hun website gebruiken, welke campagnes het meest succesvol zijn, etc.