Over ons

OVER DIGIFUSE

DIGIFUSE vertaalt jouw ideeën naar iets tastbaar

DIGIFUSE is een Full Service Digital Agency. Wij analyseren, ontwikkelen en optimaliseren jouw digitale zichtbaarheid. We bieden een breed assortiment aan diensten aan op het gebied van digitale marketing. Dit houdt onder andere in: het ontwerpen en bouwen van websites/webshops, het uitvoeren van zoekmachine optimalisatie (SEO), het opzetten en uitvoeren van social media campagnes, het analyseren van website data en het bieden van advies op basis hiervan. Het doel van ons is om bedrijven te helpen hun online aanwezigheid en online verkoop te versterken. Samen met onze klanten doorlopen we het hele proces van A tot Z. DIGIFUSE, de one-stop-shop voor jouw digitale succes!

HOE GAAT DIGIFUSE TE WERK?

Het DIGIFUSE stappenplan

Strategie & analyse

Elke oplossing start met een sterke strategie. De strategie bepaalt welke richting je uit wil. Wij helpen jou met het uiteenzetten van jouw concept. Dit doen we onder andere aan de hand van een digitale analyse.

Ontwerpfase

De uitwerking van een digitale oplossing start altijd met een ontwerpfase. In deze fase wordt er een ontwerp uitgewerkt op basis van de noden en wensen van de klant.

Ontwikkelingsfase

Eenmaal de ontwerpfase finaal is afgerond wordt dit omgezet in een website of webshop. Een design wordt code. Het design wordt ontwikkeld tot iets tastbaar.

Lancering & groeien

Om jouw uitgewerkte idee online zichtbaar te maken bestaan er verschillende oplossingen van digitale marketing. bv. social media management, adverteren via social media of zoekmachines, e-mailmarketing, etc.

CONTACTEER ONS

VERTEL ONS OVER JOUW PROJECT

Contact Form 1
GALLERIJ

Enkele recente projecten

Dierenarts Hanne Keupers

Dit project was gericht op het ondersteunen van een startende dierenartsenpraktijk in het opzetten van haar online aanwezigheid. We begonnen met het ontwikkelen van een strategie om de doelstellingen van de dierenarts te begrijpen en om te zetten in

MEG nv

MEG nv was op zoek naar een nieuwe website die hun realisaties op een professionele manier zou presenteren. Ze wilden een website die zou bijdragen aan hun online zichtbaarheid en die gemakkelijk te vinden zou zijn voor potentiële klanten.