Dierenarts Hanne Keupers

Dit project was gericht op het ondersteunen van een startende dierenartsenpraktijk in het opzetten van haar online aanwezigheid. We begonnen met het ontwikkelen van een strategie om de doelstellingen van de dierenarts te begrijpen en om te zetten in concrete doelen voor de website. Vervolgens hebben we een design gemaakt dat zowel professioneel als aantrekkelijk was, met de nadruk op een gebruiksvriendelijke interface en een responsief ontwerp voor mobiele apparaten.

Tijdens de ontwikkeling van de website, hebben we Google Maps geïntegreerd, zodat potentiële klanten de locatie van de praktijk gemakkelijk konden vinden. We hebben ook een Facebook-integratie toegevoegd aan de website, zodat klanten de praktijk konden volgen en op de hoogte konden blijven van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen.

Naast de ontwikkeling van de website, hebben we ook gewerkt aan de zoekmachineoptimalisatie (SEO) om ervoor te zorgen dat de website gemakkelijk te vinden was in zoekmachines. Door gebruik te maken van relevante keywords en de opbouw van backlinks, hebben we ervoor gezorgd dat de website een hogere positie in de zoekresultaten kreeg.

Het resultaat was een professionele, gebruiksvriendelijke website die de dierenarts in staat stelde zijn online aanwezigheid te vergroten en meer potentiële klanten te bereiken. De Google Maps en Facebook-integratie maakt het voor klanten gemakkelijk om de praktijk te vinden en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. En door gebruik te maken van SEO, was de website gemakkelijk te vinden in zoekmachines.