MEG nv

MEG nv was op zoek naar een nieuwe website die hun realisaties op een professionele manier zou presenteren. Ze wilden een website die zou bijdragen aan hun online zichtbaarheid en die gemakkelijk te vinden zou zijn voor potentiële klanten.

Onze eerste stap was om een gepaste design  te ontwikkelen voor de website. We wilden dat de website er professioneel uit zou zien, maar ook dat het een moderne en aantrekkelijke uitstraling zou hebben. We hebben dit bereikt door een minimalistisch design te kiezen met veel ruimte voor foto’s van de realisaties van MEG nv.

Eenmaal het design klaar was, begonnen we met de ontwikkeling van de website. We wilden ervoor zorgen dat de website gemakkelijk te gebruiken was voor de bezoekers en dat de informatie over MEG nv en hun realisaties gemakkelijk te vinden was. We hebben een gebruiksvriendelijke navigatie ontwikkeld en veel aandacht besteed aan de presentatie van de foto’s van de realisaties.

Een belangrijk onderdeel van dit project was ook het verbeteren van de SEO van de website. We wilden dat de website gemakkelijk te vinden zou zijn voor potentiële klanten die naar diensten van MEG nv zoeken. We hebben daarom veel aandacht besteed aan de zoekwoorden die we gebruikten en hebben ervoor gezorgd dat de website voldoet aan de laatste SEO-richtlijnen.

Een andere leuke toevoeging aan de website was de integratie van Instagram. MEG nv heeft een actief Instagram-account en wilde graag hun foto’s ook op de website laten zien. We hebben een Instagram-feed op de homepage van de website geïntegreerd, zodat bezoekers direct een indruk krijgen van de foto’s die MEG nv deelt op Instagram.

In opdracht van MEG nv hebben we een website ontwikkeld die hun realisaties op een professionele manier presenteert. We hebben ons gefocust op het ontwerp, de ontwikkeling en de SEO van de website. Zo hebben we bijvoorbeeld een galerij van foto’s over realisaties toegevoegd en Instagram geïntegreerd op de website. We hopen dat de website bijdraagt aan de groei van MEG nv en dat deze helpt om potentiële klanten te bereiken.